Lördag,Söndag,Måndag

Lördag;

På lördag for jag där ca. 14 tiden till Janika och vi var där en stund och sen drog vi oss till stalle. När vi kom till stallet hämtade vi in hästarna och fixade dem och for i terräng. I tärrängen var dej skit kul som alltid, Alma tyckte också det var kul! Efter stallet for vi tilbax till Janika och så åt vi pizza och såg på Putous och sen gjord vi lite allt möjligt och tittade klart nogra avsnitt av Tuuliranta. Så sovde jag över där då, vi for säkert där ca. 2-3 tiden och sov.

Söndag;

For med Janika där 13 tiden till stallet, red hepporna i snödrivorna och jag hoppade över några snöklumps "hinder" med Alma utansadel, de var kul! efter det for vi tibax till Janika. Där for hon i duschen och fixade sig och sen kom mamma och hämtade oss från henne. När vi kom hem till mig så hoppade jag genast i dushen och sen där halv 20 tiden for vi ut med A och så var vi me honom i ca. 2 timmar något såntt. Sen där halv 22 tiden kom Janikas mamma efter henne och så gjorde jag lite allt möjligt och for o sov lite före 24 som jag ångrar...

Måndag;

For till skolan efter att ha sovit ca. 6 och en halv timme. Första timmen ända som jag gjorde var att jag gespade och gespade och gespade och gespade för jag var så trött. Var inte heller på topp humöret idag kändes så underligt.. Efter skolan for jag med Elin M, Yousra ti stan. Var där i kanske 2 timmar? Köpte en födelsedags present till pappa och till mig själv två blusar. Slösade ca. 40 euro, och nu tänker jag böja skärpa mej och inte slösa så mycket pengar! Ikväll blir det att packa till pappa och läsa till prov på samma gång som jag äter godis. Sen på kvällen så gör jag det som varje kväll, far i duschen!

ha det kul!


nu på G godis&provläsande -->

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0