mitt år 2011 slutar som ett rövahål, mitt år 2012 börjar som ett helvete.

Rubriken säger allt!

Vaaaaknade kl. 9 idaag for till stallet där 10 tiden och så körde vi till Sundom med Peppi&Lando föratt Tanja&Marko skulle fa på valmennus där, som vanligt. Var tilbax vid stallet där 13-14 tiden och så for vi till hese och åt igen..blääh. Sen så for vi tilbax till stallet och så for vi och red där 15.30 tiden och jag for utan sadel och Alma var lite bångstyrig i början men sen så började det gå bra. Fixade Alma och förde ut henne igen, några tårar släpte jag på vägen när jag förde ut henne föratt började tänka på hur dålit mitt år 2011 slutar och hur dålit mitt år 2012 börjar. Påminde också Alma om att hon betyder mycket för mig och att jag älskar henne och behver henne fastän jag ser henne imr men jag tyckte det kändes bra och säga det till henne och önska henne ett gott nytt år, hon betyder så mycket för mig liksom pojken jag blev kär i och så informerade han om att han inte vill ha något att göra med mig och att vi bara kommer vara kompisar ja saknar honom så jätte mycket... bara allt kunde ändrats och gå tilbaka i tiden och säga till honom att jag verkligen tycker om honom mycket men han fattar inte det.
Nu far jag till annika och försöker bli lite gladare som ja hoppas kommer hända.
Imr skall ja då också till stallet.

ha ett bra nyår..jag kommer inte ha det bra.


tänker på dej 24/7, du minns säkert inte mej mer.. efter det vad du informerade mig om att inte du vill ha mej mer.

Vaknade 11, for till stan 12. Åt,pratade vid rax med Marins,SkitsoAnnika och Pätkis. Lämnade i stan till ca kl. 15, sen kom mamma och hämtade mig och Marins från stan och så for vi hem till mig. Hos oss så pratade vi ut i ungefär 3 timmar och så städade jag mitt rum. Där 18 tiden for vi med J och så lämnade vi där till ca kl 21, som tur fick Marins (Elin) och J mig på lite bättre humör iaf, de e jag glad för men sen genast när man kommer hem så kommer alla dåliga saker igen på hjärnan och dom försvinner aldrig. Bara dethär aldrig skulle ha hänt och vi bara skulle vara lyckliga tsm nu. Men det är för bra för att vara sant. Imr på mårgonen blir det kl 10 stallet och senså kommer jag hem och fixar mej och sen så sticker jag säkert till Annika och där är väl iaf Elin M ochjaa är säkert där nyåret då, hoppas det blir bra så jag inte behöver tänka på dåliga saker hela tiden.. Mitt år 2012, kommer börja väldigt dåligt och det kommer fortsätta, och ja bara orkar int mer, skulle bara ha lust och försvinna.







veckans inköp;

+ ett par bhn.

DU KROSSADE MID IGEN? JAG SOM BLEV KÄR I DEJ IGEN.

Sov över hos Janika som ni alla typ vet har skrivit det så många gånger. For till stallet allt gick bra. Kom hem chillade, for på fb och så krossade pojken jag tycker om jätte mycket mitt hjärta. Gråtit i ca. 2 timmar vet inte vad annat man kunde göra just nu bara sitta och gråta. Har ingen matlust och vill bara dö, sry att jag säger det ni får ha era egna beslut och tankar om det om ni tycker jag e emo men jag skriver det hitt föratt känslan är hemsk och det är andra gången gillt av samma människa. Imr blir det säkert stan med vänner och kommer inte vara på ett bra humör. Kommer gråta mig själv till sömns inatt.

gonatt

BLONDI


en blid från tisdag

Har ju klart inte så mycket att berätta om dagen men tyckte jag skulle blogga iaf...
Men jag steg upp från sägen där 16 tiden föratt har kännt mej jätte sjukt idaa och varit jätte hängig så har inte orkat göra riktit nogo... Men jag diskade iaf. Och sen där 18 tiden for jag till Janika och sen så for vi till stan, jag köpte en topp från vero moda för 17 euro ganska dyr, men jag har ju pengar nu igen efter julen så brydde mig igentligen inte så mycket om priset :ss
Borde ennu hitta nogonstans ifrån kanske någo byxor,huppari och bh:n, hittade tyvärr inga idaa..
Imr blir det att si lilla fjantten igen = till stallet ♥
Jaaa och just nu så e jag då och sover över hos Janika ♥

ha det kul!

go'moron!

Hmm... de blir så  säkert att fara övernatt till Janika idag, och så far vi kanske/säkert till stan lite och shoppa, ja hoppas att jag hittar något bra!
Bloggar säkert inte mer idag, men på torsdag blir det iaf att fara till stallet på måronen/dagen.
Och just nu har jag haft i 3 dagar en äcklig hosta, och helvetes sjukt i halsen och snuva har jag då också..
Hoppas det blir bättre, skulle inte ha någon lust att bli sjukt när det är ju jullov!
Dagens låt sku ja kuna säga; http://www.youtube.com/watch?v=ltOR2VzDZFM

hadetbra!♥


♥ ~den bästa~ ♥

ååh orkar int.




Idag for jag till stallet där 12 tiden och red/skötte Alma. Ridningen idag gick ganska så bra, vi var på banan och släpte ut all energi. Mamma kom och hämtade mig där 15 tiden och så for jag i dushen och fixade mig och sen 16 tiden for jag till stan med Elin M&Elin O. Sen 17 tiden träffade jag och Elin M, J,J,A och for på bio med dem (sherlock holmes^^). Helt okej var den väl!
Dagen slutade ju mindre bra, men orkar inte riktit helst bry mej, skulle vilja att allt sku bli bra igen!
Imr blir det att fara övernatt till Janika (vetinte om det blir non bloggning då) och sen på torsdag till stallet igen!;)

hur många chanser vill du riktit jag skall ge dej?


rääääääääääääääändom

Idag blir det stalle&stan, får si vilken fiilis man har...
Men skall försöka ha rolit iaf! Jaa men ja ska ju då me Elin M till stan och jaa först blir det stalle i några timmar ;D
HÖRS, IKVÄLL !

du är inte den personen, som jag blev kär i.


i am trying to get back on the track.

Har spenderat hela dagen med härligaste Elin M ♥
Vi har pratar osv. Sen där 16 tiden for vi ut med J&A och allt var perfekt i början.
Men till slutet... gick allt snett. Man kommer hem med tårarna på kinderna, halft frysna som is. Inget mer om det. Kom hem, åt en massa choklad och sen ennu till lite mat, sen bablade vi om vissa personer som förstört bådas liv såde halft...inget mer om det heller.
Vi kommer säkert inte kunna somna inatt för vi har för mycket att tänka på, och tårarna slutar aldrig rinna...
Får se vilken filis man har imr... och så ska jag till stallet också då, och sen till stan med Elin M ♥ men iaf ni ska ha det bra!

I hope that you like me for who I am



Idag har jag vaknat där 10 tiden, pratat en massa i telefonen med Elin M, varit vid Laihia, begravlingsplats, fari tilbax till mamma, fått ett gått skratt hos Arbnora, komit hem, pratat i telefon, tråkat. Imr/idag bli de säkert stan med E&N och barakanske en måron lenkki :D fårsee!

gonatt ♥

vill inte välja fel.



Fick nog pasligt med presenter idag. På måronen kl. 8 var jag redan på stallet och kl. 9 på Almaryggen, for i joulumaasto med många andra. For från stallet där 11.30 tiden och for genast till mamma föratt spendera lite av julafton där också, fick ganska så bra presenter är nog nöjd!(:
Sen kom jag hitt till pappa alltså, där 17.30 tiden föratt spendera resten av julafton här. Fick bra presenter och är ganska så nöjd. Imr skall vi till Laihia föratt fira lite jul där också sen på kvällen far jag och Ida till mamma och sen så e vi där som vanligt ca. en vecka och sen till pappa igen.

hoppas ni har haft en trevlig jul 2011 allihopa, kram ♥

INGEN julfilis ALLS.





några julbilder, och sen en bild på mig och "nya" håret som då är kortare

Vaknade där 11 tiden, åt frukost med familjen, for till Janika, kom hem, städade, åt julmat, duschade, och inte så mycket mer speciellt.
Imr blir det att fara till stallet kl. 8 och sen efter det hämtar mamma mig säkert därifrån och sen e ja hos mamma tills 17 och så fa jag och Ida tilbax till pappa och spenderar resten av julafton där.
På juldan far vi säkert med familjen till Laihia och sen på kvällen till mamma och så lämnar vi ditt.

Ha en bra jul, puss



jag är kär i dej, men jag har en känsla av att du inte gillar mig mer?);


jaa verkligen!

Idag har det varit en lång dag och har ingenaning var jag skall göra imr.
Har varit vi skolan idag och slutade där 10.15 tiden och fick tillomed dålit samvete..
Sen for jag till stan med folk och sen var vi sär till ca. 15? och så for jag och Elin M hem till henne och var där i ca. 4h och sen for vi till stan igen föratt se New years eve på bio. Och började gråta i slutet för det var ganska så lik mitt liv just nu...
Men sen kom jag hem kl. 22.15 for i duchen och sen på datorn.
Och nu e jag på sålit humör =  halft ledsen över allt.. /;;

ha de bra

jag vill, jag vill inte, jag vet inte, jag vet, jag ville, jag vill ändå, jag kan inte, jag fattar inte, jag är helt borta. Jag vet inte vad jag skall göra.



Skoldan var som vanligt chill och den bestod av finska&geografi, gjorde typ inget.
Efter skolan for jag till stan med Annika,Elin O,Elin M och några andra.
For till rax och åt fettomat och efter det gick vi på stan i några timmar.
Sen när pappa kom och hämtade mig förde han mig till min halvmammas (Katja) frissa och hon skulle klippa mitt hår då. Klipte det ca. 5cm korttare igen och ändrade inte på modellen nästan någo.
Blev väl helt ååkåå.
Menmen när jag kom hem for jag i duchen och sen pynttade jag,sakari och ida granen.
Och nu nördar jag mig resten av kvällen på datorn.
Imr far jag kanske till stan med folk och skolan slutar där lite före 11 typ, vi har bara ringlekar imr, sen blir det jullov.

puss&kram

Dag 2 – En bild på mig och mina syskon






Ida,Lotta,Henna,Sakari,Robin

Bruno Mars-It Will Rain ♥



Stalldagen gick väl okej, gick ganska dålit för mig och Alma idag föratt hon var så envis och lat... Men jag hoppas det går bättre den 24 en ördag denhär veckan, aså julafton. För om allt går dålit på stallet e min julafton förstörd.
Imr blir det skola till 12 och sen efter det med folk till stan och först till rax och äta, usch/namm..! :D
Och sen klipper jag håre imr eller i övermårgån!

sov gott, alla söta läsare!

Jag vet inte vad jag skall göra med allt dethär, du sårade mig desutom ända till världens djupaste grop.

rubriken, säger nästan allt ja tänker på just nu.

hej sötisar!
Skoldan av chill! hade tillval=tekning och vi såd först på Ice age 2 och sen började vi lite på Little miss sunshine. Efter det så tömde jag hela mitt skåp lämnade ditt några mappar ennu som inte rymdes med i min påse. Påsen jag hade vägde säkert 5-6kg :D och min väska kanske ett par kilo :D
Men jag klarade mig ända hem!
Ikväll blir det att fara till stallet men först kommer pappa och hämtar mig och Ida från mamma ditt ca kl 15.30.

Ha det bra!



Jag är rädd. Rädd för att du sårar mig igen.

Igår på stallet gick allt jätte bra! Vi for i terräng med hästarna Alma,Osku&Peppi och såklar vi; Janika,Sofia och jag(: Med Alma gick allt bra, bättre än va det ha på länge och jag blev nog nöjd med det!♥
Idag började skolan 08.30 som vanligt, slutade tidigare alltså kl 12. Jag hade modda och tekning, spelade alias och såg på film. Sen efter skolan for jag med Sofia och Natta till stan och var där i ca. 4 timmar och köpte resten av julklapparna ennu typ 1-2 kvar :s Nu e jag ganska trött men skall lite paketera presenter och lyssna på musik så jag får allt klart i tid. Imr blir det skola&stalle.
Ha det bra! puss&kram


JAG VET INTE VAD JAG SKALL GÖRA MED ALLT DETHÄR




gårdagens klädsel till julfesten!

Igår var det julfest och det gick väl bra där. Sen efter det for jag med bussen hem och bytte kläder och så förde mamma mig till stalle. Vid stalle pratade jag först med Sofia i ungefär 1 timme eller nogo om allt. Sen först började jag fixa ponnyn. Sen efter att jag ridit och det kom mamma och hämtade mig från stallet. Sen så for jag i dushen,packade och sen förde mamma mig till sundom för att spendera kvällen/natten över hos Elin P och däe var också Annika,Nora,Elin O,Elin M,Lehtisalo,Yousra,Sarah,Vilhelmina där var väl alla? Sovde över där och har sovit ca. 3 timmar och nu är jag döds trött och jag borde fara till stallet kl. 14.oo men nu tror jag att ja skall sova en timme så ja orkar lite mer. Ha det kul puss!

fixning,kyrkan,hem,stalle,hem,sundom,hem :D

Känslan man får när man gillar någon jätte mycket,
men den personen är någon du aldrig kommer få.

Känslan man får när man känner sig övergiven,
och sviken vad än man gör.
Känslan man får när det känns som om ditt eget liv,
har svikit dig.

Känslan man får när du får höra ett par ord,
du aldrig ville höra.
Känslan man får när personen som gjorde dig att må bättre än någonsin,
bara glömmer bort dig och överger dig för någon annan.

Känslan man får när man får höra av alla att det kommer bli bra,
men själv vet man att det kommer inte.
Känslan man får när allt känns fel,
och man orkar inte mer.
Känslan man får när man önskar att man aldrig träffat personen,
som krossade ditt hjärta.
Känslan man får när allt är som en nerförsbacke och den,
tar aldrig slut.
Känslan man får när man hittar på en massa sånhär,
bara med att tänka vad som hänt på sista tiden.
Livet är inte lätt, det har jag lärt mig.
Men en annan sak har jag kommit på och det är att,
vissa personer har inga känslor.

........................................

Gomoron alla!
Idag blir det en ganska full packad dag, nu kl. 12.00 skall jag gå till bussplatsen föratt komma till kyrkan. Ca kl. 14 kommer bussen efter oss och så far jag med buss hem då, och byter kläder snabbt och far ock rider/sköter Alma ganska så snabbt. Sen när det är klart far jag snabbt hem och byter kläder osv och så för mamma mig till sundom, där hoppas jag att jag får något annat att tänka på en detdär jag skrev ovanför denhär texten.

ha de bra!


i could really use a wish right now!



mäst rädd för just nu.



.............



så sku ja vila göra just nu.



mm..



ha lagat upp den en gång förr, men passar ganska bra nu just.




jos et saa jotain ihmistä pois ajatuksista, niin ehkä hänen kuuluukin olla siellä?



Gårdagen i stan gick bra, och skoldan var ganska jobbig.
Dagen idag i skolan gick helt okej, slutade kl. 12 för snart så flyttar vi skola föratt de blir renovering i bgs... Nu här innom 2 timmar far Ida,jag och Mamma till stan och köper julfest kläder, för jag har julfest imr i kyrkan kl. 12.30 och sen efter det far jag till staller snabbt och rider alma osv och sen till sååndooom med människorna:)!

ha det kul

glassglasglassglasglassglas


Alma♥

Åker ner till stan nuuuuu med Janika ♥-->

Varför?

Varför är jag den som blev kär i dig?
Varför är jag den som alltid bryr sig?
Varför är du den som sårade mig?
Varför finns du igentligen i mitt hjärta,
fast än du har sårat mig mycket?
Varför gör du så här till mig?
Varför hon, och inte jag?
Varför är jag den som alltid blir lämnad till sidan,
om någon annan "ny" kommer i ditt liv?
Varför kan jag inte komma över dig?
Varför bryr jag mig om dig igentligen?
Varför i hela helvete har jag gjort för att förkäna detta?
Varför vill du mig så här illa?
Varför är du en olik person varje vecka?
Varför är vi vänner?
Varför kan jag inte fatta verkliga livet,
och se att han är inte den som förkänar mig?
Varför tänker jag på dig?
Varför pratar jag om dig?
Varför vet jag inte detta?

----------------------------------------------------------------------------


HEELLOOO!

Skoldan gick väl okej, två första timmarna hade jag finska och geografi. Och efter matrasten 12.10 gick vi till stan med hela skolan och se på vår "nya" skola vart vi skall flytta under renoveringen i bgs... helt cp ställe.
Efter skolan där 14 tiden lämnade jag och Nora och några andra i stan och var i stan tills kl. 19.30 och sen kom jag hem. I stan så köpte jag lite kläder och julklappar. Orkar inte lag bilder sry!
Nu skall jag typ diska,städa rumme,se om jag har läxor, fa i dushen och noo ::))
Imr blir de skola igen och de e torsda imr far KANSKE till stan då också med Janika(=

ha de kul


normala som vi e♥

jag är till dej bara en spelknapp


en bild från lördagen

HEEEEEEEEEEEEEEJ!

Skoldan gick slött! Andra och första timmen hade jag tillvals tekning och då såg vi på film. Tredje timmen hade jag engelska-.-' och fjärde matte... efter det hade jag en timmes håltimme.
Sen kom jag hem med buss och var några timmar hemma och stackt till stallet.
Efter att jag var klar vid stallet och hade gjort allt var klockan redan 20.00 och så for jag och Janika till siwa och köpte choklad och så åt vi det som om vi skulle äta bröd^^
Sen kom mamma och hämtade mig från Janika kl. 20.30 (:
Det var min dag för idag. Imr blir det skola och antagligen till stan efter det. Från skolan imr skall vi gå till stan föratt se på skolan vart vi skall flytta efter jullovet :s

Ha det kul.

MÅNDAG 12.12.2011




en randöööm bild från då när jag klipte håret senast.

MÅNDAGEN gick väl okej(: Hade modda,tekning,helsokunskap och geografi. Slutade 10 före 15.
Efter skolan for jag till Nora med Elin p, hade det riktigt trevligt där.
Imr blir det skola och stalle(;

gonatt allihopa!

vakna,äta,datorn,packa till mamma,städa,stalle,äta,rida,fjantta sig,sköta allt/alla,hem,dusha,äta,sova.

Did you ever fall for someone you know you shouldn't?
Try hard to fight your feelings, but you just couldn't?
You fall deeper with each passing day.
But try to hide it in every possible way.
He's only a friend, and nothing else...
...That's the lie you keep telling yourself.
You keep on saying he's just a friend.
But deep inside, i feel the pain and my broken heart,
and it's killing me...
---------------------------------

weit

DEN KÄNSLAN MAN FÅR NÄR LIVET SVIKER, DET ÄR EN LIKADAN KÄNSLA SOM OM DU SKULLE VILJA DÖ FÖR VARJE SAK NOGON SÄGER TILL DIG. VARJE SAK DU FÅR HÖRA. DU VILL BARA DÖ.

HEELLOO!
Idag har jag haft en fullpackad dag, haft en 8h stalldag.
De säger allt, har hunnit vara vid Sundom och Hankmö eller va de nu hett och sen vi stalle och gjort stallsaker. Var i Hankmö eller va de heter och så på Safira, Janikas gamla foderhäst som är till salu ennu. I Sundom var vi med när min ridlärare var på valmennus på Peppi där.
Just nu är fiilisen skit som fan, vill bara bort, någonstans långt bort.
Imr e de stalle igen, bloggar kanske på kvällen om jag hinner. Måndag blir det säkert skola...som jag inte har någon lust med, efter allt det här.
+att idag när jag red alma, var hon helt knäpp. Hoppas hon e lite gulligare imr!






I wont you back, but i know i cant get you to be my side again.
You have somebody else, and that is broking my heart.
And everything you do to me, you will do to this new girl.
It feels like im forgotten and ded inside.
And i can not explain with words how many scars my heart has.
So many, can i say.
To much pain.

Dag 1 – En bild på mig själv + tio fakta



1. Blond, utanför&innanför
2. Blir ganska lätt kär
3. Just nu har jag ett krossat hjärta som har många sår
4. Jag har omtänksamma vänner
5. Har Alma på halvfoder
6. Blir sårad, beror på vad man säger och vem som säger det
7. Ibland kan jag vara för snäll och det är störande
8. Gillar choklad och godis, klart
9. Lyssnar alltid på musik när jag är på datorn
10. Vill inte att någon ljuger till mig eller sårar mig, som har börjat hända för ofta nyfötiden

nåågooo.

Dag 1 – En bild på mig själv + tio fakta
Dag 2 – En bild på mig och mina syskon
Dag 3 – Någon jag umgås väldigt mycket med
Dag 4 – Favorit kändis
Dag 5 – Fem sanningar om mig
Dag 6 – Mina drömmar och önskningar
Dag 7 – En bild på mig i år och förra året
Dag 8 – En bild som gör mig glad
Dag 9 – En helt vanlig dag  
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag  
Dag 11 – En sak jag gör dagligen
Dag 12 – När jag var utomlands   
Dag 13 – Den här veckan  
Dag 14 – En bild från denna sommar och förra sommaren  
Dag 15 – Några av mina vänner  
Dag 16 – Någonting jag vill tillbaka till
Dag 17 – Mitt favoritminne  
Dag 18 – Något jag aldrig kommer glömma  
Dag 19 – Bilder från ett minne  
Dag 20 – Den här månaden  
Dag 21 – Något jag längtar efter  
Dag 22 – Det här upprör mig  
Dag 23 – Det här får mig att må bättre  
Dag 24 – Det här får mig att gråta  
Dag 25 – Favorit film  
Dag 26 – Mina rädslor  
Dag 27 – Min favoritplats  
Dag 28 – Det här saknar jag  
Dag 29 – Tio saker jag vill  
Dag 30 – I helgen

life is to hard for me


SUUUGER.
------------
Har faktiskt ingen lust. Har ingen lust för nogot nomer. Helt död e ja. Orkar int mer me sånhär. Såra mig om och om igen. Jag går bara mer och mer sönder. Men va ska du bry dig, du har du fan en annan?

Texten ovan, beskriver nästan allt som har hänt på sistonet. Och jag tycker det går för långt. Och på något sätt har jag en känsla att imr eller på söndag kommer hända något som jag har varit jätte rädd för här kanske innom en månad. En känsla jag haft en gång förut också.
Skoldan gick helt okej, vandrade runt skolan med bland annat Lilli&Sarah&Ida på två sista timmarna. Efter skolan for jag till Nora, hade helt kul där som vanligt!♥
Sen där 19.30 tiden var jag hemma, for i dushen,åt och for på datorn. Imr blir det tidigt till stallet och på söndag till stallet också.

ha de bråå, kommer int ha det/:


Sitting here, all alone.
Watching the snow fall.
Looking back at the days,
We threw them snow balls.
I can’t believe.
I’m putting the tree up by myself.
I need you,
and nobody else.


inköp




byxor 26,95 från
seppälä
topp 11,95 från seppälä

HAPPY? no, not get.


Ida(lillesyster)& Jag

Idag har jag haft en sån dag att jag har haft grymt sjukt i magen och känt mig yr och spy fädig.
Skoldan va väl helt okej, pga jag hade så sjukt i magen så har jag inte riktit orkat konsentrera mig.
Igår på stallet gick allt bra, vi var i ca. 2h och så på när Alma&Osku blev skodda men det var också helt kul, fast det låter ur tråkigt.
Nu på kvällen skall jag kanske med Ida till citymarket och köpa något och sen säkert till gw-galleria.

Ha det kul.

I am broken BECAUSE you lied

she is broken because she believed.

(läs först hela meningen och sen läs det som INTE är fet och kursiv)
(du borde få det till; he is ok cause he lied.)
så de borde bli: she is broken because she believed, he is ok cause he lied.
PASSAR perfekt till mitt liv just nu, tyvärr.



Idag har jag... vaknat kl. 10, varit i dushen, packat till pappa, ätit pepparkakor som familjen gjort, farit till pappa, fixat rummet här, fixat mig själv, varit med om en förlåvnings fest, och chillat.

Ganska mycket har man hunnit göra idag. Henna&Tommi hade förlåvnings fest hos oss. Gick väl bra!
Nu snart far jag och tvättar bort sminket och lagar allt klart tills imr. Skall ju klart till skolan imr...
Har ingen lust! Mår mycket bättre hemma, när jag är borta från alla mina problem i mina egna tankar, men i skolan hinner jag tänka och se vissa personer för mycket och det gör så jag börjar må dåligt i hjärtat, för jag är inte ennu heller över allt som häntt. Och det kommer ta sin tid, och den tiden kommer vara för länge... Iaf så blir det skola och stalle imr! har inga planer för torsdag och fredag ennu. Men lördag och söndag spenderas på stallet.


Hä det bräää



DE KÄNNS SÅ TOMT I HJÄRTAT.



Falling for someone is easy.
Picking yourself up again is hard.





Idag har jag varit i skolan som alltid på måndagar. Skoldan gick som den gick.
Känndes hela dagen att jag ville gråta och skratta på samma gång för jag ville vara glad men ändå var jag ledsen för allt som har hänt här innom några veckor...
Dagen känndes som en evighet men den tog nog slut sen till sist.
Sen när jag kom hem åt jag och for på datorn, där 18 tiden kom Milla och hennes pappa och hämtade mig till stallet. På stalle fixade jag alma osv. Och red ungefär 10 min för det var så halt och Alma behöver andra sårts skor ny när det är halt så hon inte faller. Så jag tog inga risker så jag for tilbax till stallet och fixade lite alma och lämnade tänket på henne som jag tog hemmifrån förän jag for till stallet. Sen lite senare på kvällen fick Alma maskmedicinen(matolääke). Fick väl bra det också.
Där lite före 21 var jag hemma och nu sitter jag framför datorn och nördar mig.
Ingen skola imr:)! men jag far till pappa imr, skall packa osv imr på måronen och pappa kommer och hämtar kl 12 :s

HA DET BRA.

älska,älskar,älskade,älskat

You said you were my bestfriend,
was that a lie?
But now im nothing to you.
--------------------------------------

HELLO EVERYBODY!

Gissa vad..?
Jag har som tur datorn igen, wohoo:)!
Idag har jag då varit ungefär 8,5 timme på stallet. Ridit, skötit hästarna och fjantta oss osv.
Var med Janika,Milla,Sofia och hepporna Peppi,Lore/Kadet,Osku och Alma, klart ;)
När jag kom hem så lagade jag Almas skydd och allt på batteriet och så tömde jag alla väskor
som jag hade med till Janika, hihi.
Sen så fick jag min "älskade" dator tibax!
Och nu skriver jag dethär jäkla inlägget och sen skall jag gå i dushen(:
Imr blir det skola-.-' och efter det stalle tror jag :)!
Och på tisdag far jag till pappa osv jaaaa så inte så mycket mer att berätta om.

ha det bra.



i want old times back, not this, not now, not you.

HEJ HÖNI!
Saken är så att jag har ingen dator pga mamma har tagit den(får se när jag får den tilbax).
Men just nu är jag på Janikas dator bara för att fö informera er om detta.
Idag har jag varit hela dagen på stallet, ridit alma osv. Duktig var hon :)! hon fjanttade sig lite hela tiden men hon kunde nog vara ordentligt också, som tur. Gårdagen var jobbig, det kan jag bara säga. Allt var så bra ända tills torsdagen och sen så fick jag veta en massa saker igen och sen en massa annat jag inte tänker skriva upp hitt. Men som sagt allt är dåligt igen...jag som han bli glad och allt och sen blir jag sårad om man kan säga så igen... tacktack. Har också tänkt på gamla tider och alltid när jag gör det får jag ett stort smile, för jag älskade dom tiderna! men..
Nu så skall jag sova över vid Janika och imr bli det stalle.
På måndag blir det säkert skola, och på tisdag är det ledigt från skolan och far lite tidigare till pappa då och jaa så e jag hela veckan till slut där och jaa. Annat kan jag inte riktit säga om nästa vecka. Men nu vet ni att jag inte har någon dator så det blir inte så mycket skrivas..
ha det bra.

26,27,28,29,30,1,2

BLOGG TORKKKK!


Lördag;
På lördag ar jag på stallet hela dagen och gjorde inte mycket speciellt där. Normal stalldag. Inte så mycket annat att säga om det. FÖRKYLD

Söndag;
På söndag for jag också till stallet som vanligt vi hoppade,städade osv. Hoppningen gick ganska dålit för har börjat bli rädd att hoppa igen, som är jätte dåligt! Var jätte förkyld och kännde mig helt död hela tiden.

Måndag;
For till skolan fast far JÄTTEJÄTTE förskyd och temperaturen på mig var lite högre än vad det brukar(35,5 påriktit) och hade typ 36,1 men ändå. For efter skolan till Nora och spenderade där hela dagen.

Tisdag;
Var som vanligt i skolan och sen efter skolan for jag med M,J,J,L till M och var dä hela dagen/kvällen. Och kom hem där lite före 20.30.

Onsdag;
Var i skolan som vanligt och dagen gick slött. Efter skolan for jag hem och fixade mig och fot ivåg på bio med Janika&Nora på Twilight-breaking dawn.

Torsdag;
Slööö dag i skolan. Efter skolan kom jag hem och var döds trött och på kvällen for jag till Janika.

Fredag;
JÄTTEJÄTTE bra dag i skolan iaf i början av skoldan......denhär samma personen ljög till mig igen, fintfint. Och idaa ska ja säkert övernatt ti Janika och imr ti stallet. Är fortfarande förkyld :s

DAGENS LÅT;
http://www.youtube.com/watch?v=6J1-eYBbspA&NR=1&feature=endscreen


HA DET BRA!





RSS 2.0